Jordhotellet Aalestrup: Kommunen lover fuld åbenhed

Vesthimmerlands Kommune lover borgerne fuld åbenhed omkring deponeringen af forurenet jord på Himmerlands Jordhotel i Aalestrup.

AALESTRUP: Efter borgermødet i Aalestrup Idrætscenter forleden gik Vesthimmerlands Kommune dagen efter ud med budskabet om, at der vil være fuld åbenhed omkring prøverne på den forurenede jord, som køres til jordhotellet.

-Fra på mandag opretter vi en ny fane på vesthimmerland.dk, hvor analyseresultaterne fra Randers bliver offentliggjort løbende. Det sker efter et stort ønske fra borgermødet i Aalestrup. Arbejdet bliver løst i et samarbejde mellem kommunikation- og miljøafdelingen i Vesthimmerland, oplyser kommunen.

Tirsdag eftermiddag kom der flere detaljer.

Kommunen vil give adgang til miljøgodkendelsen for jordhotellet, de skærpede krav til, der blev stillet til Gunnar Nielsen A/S og løbende analyseresultater af jordprøver, som vil blive opdateret hver mandag.

Læs mere i Vesthimmerlands Avis.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!