Hvem er den bedste mor i hele verden?

Inge Østergaard glædede sin mor, Solvejg Østergaard, med en flot buket blomster. Hvem skal have buketten i år? (Arkivfoto)

Nu skal hun findes og have en blomst til Mors Dag

DELTAG I KONKURRENCEN PÅ SIDE 5 I VESTHIMMERLANDS AVIS!

De to lokale blomsterhandlere, Tusindfryden i Aalestrup og Hr. og fru Potteskår i Gedsted, har i samarbejde med Vesthimmerlands Avis udskrevet en konkurrence i forbindelse med Mors Dag, som er anden søndag i maj. Det vil sige, at datoen i år er 14. maj.

Alle, der har lyst, kan indsende en kupon, som findes i Vesthimmerlands Avis i denne uge.

Kuponen skal udfyldes med gode argumenter for, hvorfor det lige netop er ens egen mor, der er den bedste mor i verden, og som har fortjent en ekstra hilsen i dagens anledning. 

Vesthimmerlands Avis tager sammen med forslagsstilleren ud til de to udtrukne ”mødre”, som dermed får en glædelig hilsen i form af en smuk buket blomster.

Sidst vi udskrev konkurrensen i 2021, var det Solvejg Østergaard, Aalestrup, der fik en flot buket sponseret af Blomsterhuset. Det var Solvejg Østergaards datter, Inge, der havde indstillet hende.

Den anden buket, sponseret af Tusindfryden, blev leveret af Mariette Bach, som syntes at hendes mor, Lilly Løgstrup Jensen i Skals, havde fortjent en hilsen på Mors Dag.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!