Gedsted er stadig på udkig efter ny købmand

Dagli`Brugsen i Gedsted, som nu ændres til "Min Købmand" - men personen, der skal drive forretningen mangler.

GEDSTED: For kort tid siden lukkede Dagli`Brugsen i Gedsted, som i nogle år havde været en del af Dagli’Brugsen i Balling. Gode råd var dyre for borgerne i Gedsted, men heldigvis var der en løsning på vej.

Dagligvarekæden Dagrofa overtog butikken, og dermed blev den eneste dagligvarebutik i Gedsted reddet. Fremover vil butikken bliv drevet under navnet ”Min Købmand”.

Det ser dog ud til, at det kan vare lidt endnu før dørene bliver åbnet for handel. Dagrofa er lige nu ude for at søge en købmand, der vil overtage butikken. Stillingen har været opslået tidligere, men det lykkedes ikke at finde en egnet person. Nu er stillingen igen slået op, og der er ansøgningsfrist til 31. juli.

Dagrofa skriver om det, at være købmand i et mindre samfund: En købmandsbutik er ikke kun et sted, hvor du køber mælk og rugbrød. Det er et sted, hvor lokalsamfundet mødes, ser hinanden i øjnene og får øjnene op for lokale råvarer.

Den kommende købmand skal være ejer af butikken, og får hele ansvaret for butikken – for alt fra markedsføring til butiksdrift, og til rekruttering af medarbejdere. Dog får man mulighed for at udnytte Dagrofas styrke til konkurrencedygtige indkøb, slagkraftig markedsføring og moderne butiksdrift.

Gedsted-borgerne savner deres nærbutik. Det var her man købte ind og mødtes til en lille snak med andre, og Dagli`Brugsen gav en kop kaffe, som man f.eks. kunne nyde i det nærliggende hyggelige samlingspunkt under ”Stolen”.

Min Købmand er en af Dagrofa koncernens lokale butikskæder. Min Købmand har 160 butikker fordelt over hele landet, som er ejet af selvstændige købmænd. Det er lokale dagligvarebutikker med nærvær, tryghed og god service. Her kan kunderne både købe stort og småt ind. Mange af butikkerne har også posthus, apotek og vareudbringning.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!