Gedsted får snart sin egen “Min Købmand”

Michael Frederiksen åbner "Min Købmand" i Gedsted i slutningen af november.

GEDSTED: Dagli’Brugsen i Gedsted har stået tom i nogle måneder, men i slutningen af november får byen igen en dagligvareforretning. Det er Michael Frederiksen, Vester Hornum, der åbner “Min Købmand”, og som nu er i fuld gang med at planlægge og købe ind til en genåbning.
Michael Frederiksen er 61 år og har i fem år med succes drevet “Min Købmand” i Vester Hornum. Da Michael Frederiksen blev bekendt med, at Gedsted manglede en dagligvarebutik, besluttede han sig for at tage udfordringen op. Forinden havde Michael Frederiksen sagt aftalen om forretningen i Vester Hornum op. Byen tog afsked med ham i lørdags, og der er fundet en ny købmand, som tager over 1. oktober.

-Min ide med “Min Købmand” i Gedsted er, at butikken skal være et naturligt samlingssted for alle. Det skal også være her man kan hente pakker, apotekervarer og indlevere rensetøj. På sigt tænker jeg, at vi også vil tilbyde udbringning af købmandsvarer, siger Michael Frederiksen.
Den kommende købmand i Gedsted vil gøre forretningen til et hyggeligt sted at mødes. Her skal være plads til at drage omsorg for kunderne, og tage sig tid til dem, der måske har brug for lidt hjælp.
Michael Frederiksen er købmand til fingerspidserne og siger aldrig nej til et godt tilbud. Derfor proklamerer han, at kunderne kan forvente flere spændende tilbud fra hans side hver uge i butikken.
Den kommende købmand i Gedsted er født i Randers, men voksede op på Sjælland. Han er uddannet indenfor dagligvarehandel og har været kørende sælger, senest som selvstændig. I 2018 overtog han “Min Købmand” i Vester Hornum. Han er gift med Sonja Frederiksen og parret har børn og børnebørn som bor i Aalborg.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!