Beatles-klassikere på Aalestrup Bibliotek

Kulturskolens lærerband har tidligere givet koncert på Plejecenter Aaglimt i Aalestrup. 10. oktober spiller de Beatles-musik på Aalestrup Bibliotek.

AALESTRUP: Nu kan man komme på en “rejse” med Kulturskolens Lærerband tilbage til Liverpool i 60’erne og opleve repertoiret fra det legendariske band The Beatles på Vesthimmerlands Biblioteker. I Aalestrup sker det 10. oktober.
Man får mulighed for at genopleve de største klassikere fra de svingende 60ere og synge med på de kendte omkvæd på Come Together, Let it Be, Hey Jude og mange flere.
De fem musikalske formiddage er opstået i et tæt samarbejde mellem Kulturskolen og Vesthimmerlands Biblioteker med ønsket om at fremme musikglæde, fællessang og fællesskab. Beatles-koncerterne bliver fremført af Kulturskolens lærerband, der består af Rasmus Jørløv, Line Mortensen, Mikkel Zakariasen, Kristian Djernes og Andreas Bech Mortensen.
Line Mortensen siger på bandets vegne:
-Vi glæder os til at præsentere kendte og mindre kendte sange fra en af de mest indflydelsesrige musikgrupper nogensinde.
Den første af koncerterne blev holdt forleden på biblioteket i Aars og de kommende tirsdage er det bibliotekerne i Farsø, Løgstør og Aalestrup der lægger lokaler til.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!