Bagerforretningen i Aalestrup skifter navn

Gitte og Ole Stisen foran bagerbutikken i Aalestrup, som nu skifter navn til "Byens Bager".

Bageriet træder ud af kæde og bliver til ”Byens Bager”

AALESTRUP: Bagerparret Gitte og Ole Stisen er drevet af det gode håndværk. I mange år har de sørget for godt brød og lækre kager fra bagerbutikken i Jernbanegade i Aalestrup. Nu skifter forretningen navn til “Byens Bager”.

Der er 29 år siden Gitte og Ole Stisen rykkede ind i lokalerne, Jernbanegade 3, der hidtil havde været drevet under navnet ”Centrumbageriet”. Et par år tidligere havde Gitte og Ole Stisen overtaget bageriet i Vestergade 18, der blev til ”Ole’s Bageri”, men da Centrumbageriet i Jernbanegade blev ledigt flyttede de butikken hertil.

Siden har det aktive bagerpar drevet forretningen med stor interesse for faget og med det nyeste indenfor de mange tiltag, der er kommet frem indenfor bageriets verden, til stor glæde for den trofaste kundekreds, der vælger at få nybagt brød lige fra ovnen.

I bageriet har Ole Stisen hjælp af flere bagersvende og lærlinge til  fremstilling af bagværk, og i butikken sørger personalet for at betjene de  kunder, der kommer ind ad døren lige fra tidlig morgen.

Dropper kæden
Gitte og Ole Stisen har i næsten 20 år været en del af bagerkæden ”Guldbageren”, som er en af Danmarks største frivillige bagerkæder med butikker i hele landet.

– Nu har vi valgt at træde ud af kæden for at stå mere frit. Vi har haft og har stadig mange udfordringer med at drive et bageri. Vi syntes, der skulle ske noget andet og har derfor valgt at sige farvel til ”Guldbagerkonceptet” fra årsskiftet, siger Gitte Stisen.

Fra 1. januar bliver skiltet over døren til bagerbutikken erstattet af et nyt med navnet ”Byens Bager”.

I 2018 udvidede Gitte og Ole Stisen aktiviteterne, idet de åbnede en bagerafdeling i Løvbjerg Supermarked i Overlund. Her råder de over en stor afdeling med friskbagt brød og lækre kager. Noget af brødet bliver bagt på stedet, mens andet bliver bragt fra bageriet i Aalestrup hver morgen.

Denne afdeling styrer Gitte Stisen. Hun begynder meget tidligt hver morgen med at fylde varevognen op med lækkert nybagt brød. Derefter går turen til Overlund for at borgerne der, kan få det friskbagte morgenbrød.

– Vi har mange udfordringer i øjeblikket med stigende el-priser og stigende priser på råvarer fra vores leverandører. Men vi er rigtig glade for kundernes opbakning. I anledning af navneskiftet vil vi markere  vores nye navn med ekstra gode tilbud i januar, slutter Gitte Stisen.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!