65 år og 40 med økologi

Eva Bjerrum fylder 65 i morgen, torsdag 29. december.

Eva Bjerrum, Vesterbølle fylder 65 år torsdag 29. december.

I 40 år har Eva leveret økologiske grønsager ved din dør og har i sin butik på Korsholmvej et væld af frugt og grønt og kød og honning og meget meget mere.
Meget af det produceret på egen jord.
Eva har selvfølgelig el-traktor, en gammel go’ en, der er ombygget, og som passer til hende.

I 1981 fik Eva Bjerrum foden under eget bord og fik etableret økologiforeningen i Danmark sammen med Svanholm Gods, og så gik det hurtigt.

Drivhusets gårdbutik er i dag det største øko-supermarked  nord for århus, og er også leveringsdygtig i lækre færdigretter og salater.
I Drivhusets fredags café, som har været økologisk vegetarisk siden 2006, kan man smage på de lækre sager og nyde at være på landet.
Nytårsmenuen leveret ved årsskiftet er nyeste skud på mulighederne for at leve sundt uden kød og giftstoffer.

Dagen efter fødselsdagen arrangerer Eva Harry Potter nytårsyoga i det Buddhistiske Tempel.
I 2003 da Danmark gik i krig indrettede Eva en fredssti omkring de 14 tønder land, hvor der står en Buddhistisk fredsskulptur.

Grundet en misforståelse (læs fejl) på redaktionen, kom Eva desværre ikke med i denne uges avis. Vi beklager og ønsker hende et stort tillykke.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!