Aktiv og iderig dame blev “Årets Borger”

"Årets Borger 2023" i Møldrup, Jonna Kristensen.

MØLDRUP: Formanden for Møldrup Borgerforening, Lars Bech, kunne ved Revlingefesten i Møldrup lørdag aften løfte sløret for, hvem der var valgt til at bære titlen “Årets Borger 2023”.
Flere havde indstillet Jonna Kristensen, Nybovænget 23, Møldrup til titlen, og en af indstillingerne lød:

Vi vil gerne indstille Jonna Kristensen til “Årets Borger 2023”.
Jonna har været forretningsdrivende i Møldrup som frisør og indehaver af Salon Hair i næsten 40 år. Desværre satte helbredet en stopper for karrieren lidt før tid, så hun endte med at gå på efterløn.
Jonna elsker at være kreativ, og bruger en stor del af sin tid på det – særligt er hun aktiv med at strikke og hækle, men har også andre talenter. Blandt andet har hun i flere år været en aktiv deltager i pyntning af bordene ved julefrokosten afholdt af Lions, og har høstet meget ros for det. Når Jonna går i gang, bliver der ikke overladt noget til tilfældighederne.

Jonna og hendes to søstre var initiativtagere til at pynte Madpakkehuset i 2017 sammen med kunstgruppen i Møldrup, hvor stolperne blev dekoreret med garn. Der blev brugt rigtig meget garn, og der blev lagt rigtig mange timer i projektet. Desværre var der unge, der udøvede hærværk, så de mange timers arbejde blev ødelagt i løbet af kort tid, hvilket var rigtig ærgerligt.

Jonna er én af initiativtagerne til dannelse af kreaklubben, der holder til i stationsbygningen hver tirsdag aften i vinterhalvåret. Her mødes alle interesserede, uanset alder, i nogle timer og laver håndarbejde, hygger og snakker. Jonna sørger hver gang for frisk bagværk til kaffen. Det er blevet en stor succes, som fejres med både julefrokost og afslutningsmiddag – også arrangeret af Jonna. Her bliver borddækningen heller ikke overladt til tilfældighederne.

Det seneste projekt, som hun har taget initiativ til, er hækling af trøstebamser i forskellige farver, og udformninger til Lægehuset i Møldrup. En trøstebamse er en gave til alle børn, der kommer i lægehuset, som kan trøste dem i forbindelse med eller efter et lægebesøg.
Senest er Jonna Kristensen indtrådt som medlem af Møldrup Borgerlaug.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!