Aalestrup Realskole skal have ny leder

AALESTRUP: Bestyrelsen for Aalestrup Realskole har meldt ud, at skolens nuværende leder, Steen Thomsen, stopper med udgangen af august 2023. Skolens elever og forældre har fået beskeden om, at den populære skoleleder ønsker at gå på pension.
Derfor har bestyrelsen nu har slået stillingen op med henblik på at få fundet en til at varetage jobbet som skoleleder på Aalestrup Realskole.

Efter mange gode og begivenhedsrige år på Aalestrup Realskole har jeg valgt at gå på pension med udgangen af august 2023, siger Steen Thomsen . Det har været en svær beslutning for mig at træffe, da jeg er meget glad for at være en del af fællesskabet på Aalestrup Realskole.

Jeg er dog overbevist om, at det er rette tidspunkt. Skolen står et godt sted med dygtige og engagerede medarbejdere, spændende pædagogiske tiltag og skønne elever. Det gør mig helt sikker på, at det er muligt for en ny skoleleder hurtigt at blive en del af det gode fællesskab på Aalestrup Realskole.

Jeg vil komme til at savne fællesskabet med alle på og omkring skolen – elever, forældre, medarbejdere og bestyrelse. Samtidig glæder mig til i august at være med til at byde en ny skoleleder velkommen på Aalestrup Realskole, siger Steen Thomsen.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!