Aalestrup klar med reparationscafé

Frivillige sidder klar på biblioteket i Aalestrup til at hjælpe med småreparationer.

AALESTRUP: Frivillige ildsjæle fra De Grønne og Jydeværkstedet hjælper med at reparere bukser, cykler og meget andet på Aalestrup Bibliotek når “Reparationscafeen” åbner fredag, 3. november.
De fleste har formentlig oplevet, at yndlingsbukserne fik hul på knæene eller at cyklens dæk pludselig gav op. Den slags småreparationer kan virke uoverskuelige, hvis man ikke lige ved, hvordan man gør, og gode ting ender måske deres liv alt for tidligt i skraldespanden.
Det laver den nye “Reparationscafé” på Aalestrup Bibliotek om på. Her kan man nemlig få hjælp af frivillige fra “De Grønne” og fra Jydeværkstedet i Aalestrup. Det er frivillige folk som har hænderne skruet godt på, og står klar til efter bedste evne, at hjælpe med at redde gode gamle sager fra en for tidlig skraldespandsdød.
“Reparationscaféen” er et fællesskabsdrevet reparationsværksted, hvor frivillige hjælper med at redde alt lige fra tøj til brødristere, og dermed reducere affald og forbrug til gavn for den grønne omstilling.
De frivillige lover ikke, at de kan alt, men står klar til at gøre et forsøg.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Kommentarer
Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!