Aalestrup-foreninger igen klar med julehjælp

40 familier fik besøg af repræsentanter fra Carpe Diem og Røde Kors inden jul sidste år. Forinden var Vagn Hedegaard, Poul Erik Jensen og Per Trip, fra Carpe Diem. Lisbet Primdahl og Sys Monrad fra Røde Kors, omkring Biksen for at afhente gaver. Med forklæder ses Svend Ejlskov og Connie Hvid fra Biksen.

AALESTRUP: Igen i år arbejder foreningerne Røde Kors, Aalestrup og Carpe Diem – Grib Dagen, Aalestrup, sammen om at uddele julegaver og gavekort til børnefamilier i Aalestrup og omegn, som har problemer med at skaffe penge til den jul, de gerne vil give deres børn.

Lions Club Aalestrup og Nordea-fonden har begge ydet et bidrag.
Der skal søges om hjælpen på skemaer, hvor man bedes oplyse indtægt, rådighedsbeløb efter faste udgifter samt antal børn i familien. I denne sammenhæng er man barn til man fylder 18.

Børnefamilier som er hjemmehørende i Simested-, Aalestrup-, Fjelsø-, Vesterbølle-, Østerbølle- og Gedstedområdet – altså den gamle Aalestrup kommune kan søge, fortæller Lisbet Primdahl fra Aalestrup Røde Kors.

– Der er stadig en del, der behøver en lille håndsrækning for at få en god jul, siger Lisbet Primdahl. Det håber vi, at vi kan være med til de to foreninger i samarbejde.

Ud over gaver til børnene får familierne et gavekort til køb af madvarer.
Hvis de to organisationer godkender ansøgningen, vil repræsentanter fra de to foreninger på bedste julemandsvis banke på døren en dag inden jul og overrække gaver og gavekort.
Ansøgningsskemaet udleveres i områdets daginstitutioner og skoler, eller det kan hentes i Knabergårdens forhal ved biblioteket eller hos foreningerne. Ansøgningen skal afleveres senest 30. november.

– Der gives svar på alle ansøgninger, pr. telefon eller mail, lover Lisbet Primdahl.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!