159 juletræer blev hentet i Aalestrup

Matti, der er bæver, var med til at indsamle juletræer sammen med sin mor

AALESTRUP: Der blev slæbt, samlet og kørt brugte juletræer bort i læssevis, da KFUM-Spejderne i Aalestrup, mod en lille betaling, tilbød at hjælpe med at køre de dryssende juletræer på genbrugspladsen.

– Der er hvert år små sjove historier, når vi indsamler juletræer, fortæller gruppeleder Martin Holmgaard. F.eks. er der fortsat lidt julepynt på nogle af træerne, og flere træer bliver sat ud med smil og morgenhår, når vi lige er på vejen.
I år måtte vi bare erkende, at flere havde valgt at lade træet blive stående under sneen i stedet for at skulle grave det frem til os.
Men vi fik alligevel et par dejlige timer i frisk luft, og siger tak for de mange dryssende træer. For os er det en god måde at begynde det nye år, og vi kører igen rundt den første lørdag i 2025, siger Martin Holmgaard.
Både spejdere, ledere og forældre gav et nap med, og indtjeningen går til aktiviteter i Aalestrup spejdergruppe.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!