Stor succes med festival i Ulbjerg

Ønske om at musikfestivalen gentages næste år

ULBJERG: I strålende vejr var omkring 350 mødt op til lørdagens musikfestival i Ulbjerg. 
Bakken bag skolen var godt fyldt op, og de frivillige fra bestyrelsen for Ulbjerg Friluftsbad havde travlt med at lange både fadøl, vand og burgere over diskene. 
Det er nok kun den første af flere en-dages musikfestivaler i Ulbjerg.

Festivalen begyndte allerede om formiddagen med et børnekor og sluttede ved seks-tiden med koncert af Thomas Madsen. 
Han var en af syv på programmet – alle med rødder i Ulbjerg og omegn, og flere sang med til Erling Rask Bands sang om Himmerland. 

– Det var et fantastisk arrangement, og vi har ikke fået andet at vide af gæsterne. Det er sådan et hyggeligt sted nede bag skolen, og der var en god stemning hele dagen igennem. Vi havde et bredt udvalg af musik med pop, rock og solister. Jeg tror, folk kunne lide både musikken og dagen. Jeg så i hvert fald ingen, der gik før tid, og folk blev hængende efter koncerterne for at nyde stemningen, siger Villy Sørensen.

Koncerten var til fordel for friluftsbadet, der trænger til at blive renoveret.
Der skulle penge i kassen, og det kom der takket være gæsterne, de frivillige og nogle meget billige priser på leje af udstyr.
Leverandøren af fadøl og anlæg smed også lige 250 små poser chips med i købet – det blev til 1000 kroner ekstra i indtægter. 

– Vi regner med et overskud på omkring 30.000 kr. Vi har fået utrolig opbakning af alle lokale firmaer, UKFC, Ulbjerg Skole og alle lokale, så det kunne godt blive et tilbagevendende projekt. Måske også for andre foreninger. Vi ville ikke stå i vejen for nogen. Jeg håber, det vender tilbage næste år, og så kommer der måske endnu flere efter en helt fantastisk dag i lørdags, siger Villy Sørensen.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!