Flagallé i Gedsted

Tor Berg var den første af de nye 0. klasse elever på Gedsted Skole, der gik gennem flagalléen - godt holdt i hånden af mor Charlotte og far Kenneth.

GEDSTED: Det var en lidt overvældet Tor Berg, der forleden, som den første af de nye elever på Gedsted Skole, gik gennem flagalléen for de nye 0. klasse elever. Det skete sammen med mor Charlotte og far Kenneth Berg. 

Tor får 10 klassekammerater i 0. klasse og en klasselærer, som de alle kender – også de tre elever, som er kommet fra børnehaverne i Fjelsø og Skringstrup.

For at sikre en god overgang for de små poder, har Jannie Dalsgaard været en del på børnehuset Sangfuglen, og de tre elever, som ikke kommer fra Gedsted, har været på besøg flere gange. 

Nu er skoleåret godt begyndt, og snart skal 0. klasse igang med violinundervisning, så forældrene om et lille års tid kan lægge øre til en skolekoncert. 

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!