Sommerudstilling i Galleri Aalestrup

Mona Hering udstiller for første gang i Galleri Aalestrup.

AALESTRUP: Galleri Aalestrup på Store Torv, præsenterer en ny udstilling hver anden måned året rundt.
På lørdag, 6. juli, er der igen inviteret til fernisering i Galleri Aalestrup.
Selvom det er sommer, sol og ferietid, så er kunstnerne klar til at indtage det flotte populære galleri på Torvet i Aalestrup.
Mange af de nye kunstnere henvender sig selv for at udstille, mens andre bliver mødt rundt om, når de faste udstillere og bestyrelsen er til andre udstillinger. Så variationen er stor, og udstillerne kommer fra hele landet.
Sammen med de faste, tidligere og nye udstillere tæller denne udstilling knap 20 kunstnere med hver deres flotte kunstværker af meget forskellig art.
Også denne gang er der nye udstillere i galleriet, bl.a. Mona Hering fra Hornum, som udstiller sine malerier.

-Jeg har altid tegnet og malet, men startede på malerskole i 1975. Jeg har siden deltaget i croquis og mange forskellige malerskoler, sidst i portrætmaling. I perioder har jeg undervist på aftenskole i maling. I mange år har jeg arbejdet med olie og akvarel, men nu arbejder jeg mest i akryl, hvor jeg maler meditations intuitive /abstrakte billeder, som er fyldt med healingsenergi. For mig har det altid været en glæde, at male og dermed forhåbentlig glæde beskueren – men efter jeg er begyndt at male abstrakt, er det tilføjet en forundring, ved at man kan gå på opdagelse i mine billeder, da hvert billede, indeholder sin egen historie, siger Mona Hering.
Som altid når Galleri Aalestrup har fernisering, er der et lækkert kaffe- og kagebord til alle gæster, der møder op, så efter en rundtur i kunstens verden, kan man nyde lækkerierne og beundre de mange stande, som udgør galleriets sommerudstilling, der varer til udgangen af august.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!