Fra udviklingsplan, til helhedsplan til områdefornyelse i Aalestrup

Projektet for Aalestrup er nu godkendt og de fem indsatsområder sættes i gang i efteråret.

AALESTRUP: Områdefornyelsesprogram for Aalestrup Bymidte, der blandt andet omfatter den tidligere slagterigrund og banearealet blev fremlagt til byrådsmødet den 20. juni – til endelig godkendelse.
Så nu kan man gå igen med at gennemføre planen i flere etaper gennem de næste fem år.
Vesthimmerlands Kommune været i gang med udviklingen af Aalestrup gennem først ”Udviklingsplanen Aalestrup – en by i bevægelse”, som startede i 2022 og siden Helhedsplanen, hvor slagterigrunden i midtbyen indgår.
Udviklingsplanen bygger på en grundig brugerinvolvering, med workshops og bylivskontor i Aalestrup.
-Det omfangsrige arbejde med at kortlægge ønsker hos byens borgere har været udgangspunktet for først Helhedsplanen og nu områdefornyelses programmet for Aalestrup, begge udarbejdet af EFFEKT Arkitekter, fortæller Merete Bach Hansen, som er planlægger for projektet.

Læs mere i Vesthimmerlands Avis

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!