Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

Vejret var godt og stemningen i top, da der i 2021 blev spillet og sunget fra tre scener i Den Jydske Rosenpark i Aalestrup. Til august gentages arrangementet.

28 kunstnere har allerede sagt “ja” til at deltage

AALESTRUP: Den første lørdag i august bliver Den Jydske Rosenpark i Aalestrup igen ramme om et stort udendørs musikarrangement med titlen “Musik for alle”. Et tilsvarende arrangement sidste år blev en stor kunstnerisk succes og var desuden meget velbesøgt.

Lokale sangere og amatørmusikere er inviteret til at synge og spille for de  borgere, som har lyst til at lytte til god musik, nyde parkens flotte roser og spise lidt godt mad. 

– Corona-restriktioner var skyld i, at mange borgere i 2020 og 2021 ikke fik tilfredsstillet deres behov for at lytte til levende musik, så derfor har der også i år været run på de mange spillesteder, hvor man kan mødes i større forsamlinger og hygge sig med musik og optræden –  det håber vi også kommer til at gælde for vores arrangement, siger Per Bisgaard, der er tovholder for arrangementet. 

Bestyrelserne for musik- og kulturforeningen Membranen, Den jyske Rosenpark og forpagteren i pavillonen er ansvarlige for afviklingen. Der skal opsættes scener, indlejes musikudstyr, opstilles bænke og borde og ikke mindst tilberedes mad og serveres mad og drikkevarer. 

Mandag havde Per Bisgaard tilsagn fra 28 musikere og sangere, og han har et lille håb om, at endnu flere vil møde op for at synge for publikum. 

Midt på eftermiddagen bliver der fællessang på den store plæne ned mod Simested Å. Her vil kunstnerne sammen med publikum synge sange fra Højskolesangbogen.

Sponsorater fra Spar Nord, Sparekassen Danmark, Horns Fond og Vesthimmerlands Kommune, dækker arrangementets omkostninger, så der bliver fri entre for publikum.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!