Gang i ølhanerne ved Gedeskægsfest

Det gode vejr var med til at trække folk til festen

GEDSTED: Temperaturen nærmede sig 30 grader i skyggen, hvor de fleste havde fundet plads ved årets Gedeskægsfest i Gedsted. For at holde kroppen afkølet var der kø ved fadølshanerne.

De store rødbøge bag Gedsted Hallen bredte svalende skygge ud til de cirka 200, der hyggede sig med netop fadøl, vafler og sodavand.

Dette års Gedeskægsfest var en reduceret udgave af, hvad der tidligere har været standard. I år var hele programmet kogt sammen til en dag.

I det gode vejr virkede det til, at alle var tilfredse med det sammenkogte program og havde en god dag.


– Jeg synes festen er godt besøgt. Jeg glæder mig også over, at vi har kunne få de frivillige, vi har ønsket, siger Majken Holm Sørensen, formand for Gedeskægsfesten.

På festpladsen var der frivillige bag ølhanerne. Der var også frivillige der solgte varme vafler og kolde drikke. Tombolaen var naturligvis også bemandet med frivillige.

I det tætte program var formiddagen fyldt ud med familieløb. Der deltog cirka 65 i løbet. Cirka det dobbelte antal deltog i festen om aftenen.
Til festen underholdt The Famous Suepetters. Et lokalt band, der har ry for at kunne sætte gang i festen.

Grunden til at vi har reduceret festen til en dag er, at vi under Corona har mistet nogle komitemedlemmer, så vi kun er tre tilbage. Efter festen skal vi igen se, om vi kan få flere til at være med i komiteen, siger Majken Holm Sørensen.

Hun forestiller sig, at hvis der ikke viser sig interesse for at være med i festkomiteen, så kan de blive nødvendigt med andre løsninger.

– Man kan tænke sig, at de foreninger der står bag festen, bliver bedt om at stille med en eller flere personer, siger formanden.

De nævnte foreninger er samlet i Gedsted Samvirkende Foreninger, som får overskuddet fra Gedeskæg Festen. De enkelte foreninger er følgende: Gedsted Beboer- og Erhvervsforening, Gedsted Forenede Idrætsklubber, Gedsted og Omegns Rideforening, Gedsted Husmoderkreds, Vesthimmerlands Jagtforening, Gedsted Seniorklub, Gedsted Løbeklub og Gedsted Kunstforening.

Del
Vil du læse mere af
Torsten Hansen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Torsten Hansen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!