Simested-pige var i Spanien med Lions

Laura Lindrup Jensen kan se frem til tre ugers oplevelser, udsendt af Lions Club i Aalestrup. Til højre Jens Møller, som står for arbejdet med udveksling af unge.

AALESTRUP: Emma Sofie Schlichting Nielsen, Simested, var den heldige, som i sommer blev sendt på udvekslingsophold med Lions Club i Aalestrup.

Emma deltog i Lions Clubs møde forleden. Hun fortalte og viste billeder fra sit YCE-ophold i Spanien.

Emma Schlichting Nielsens første ophold var en uge hos en værtsfamilie, hvor hun fik mange gode oplevelser, derefter var hun på en Camp sammen med mange andre unge, der også var udsendt af Lions. Unge fra 15 forskellige lande i alderen 16 til 20 år var samlet. I de to uger Campen varede fik de unge et godt kendskab til hinandens lande og mange oplevelser på ture rundt på egnen.

– Jeg så glad for, at jeg tog afsted og fik venner rundt om i verden, fortalte Emma, som stadig har kontakt til de fleste, hun var sammen med på opholdet i Spanien.

Til sommer er der planlagt en ny udveksling. Laura Lindrup Jensen fra Aalestrup, skal afsted i juli, men hun ved endnu ikke hvilket værtsland det bliver. Hun har dog nogle ønsker. Tre lande er i spil. Det er Kroatien, Italien og Portugal, og om kort tid bliver rejsemålet bestemt, så Laura kan begynde at glæde sig og forberede sig på det område, der skal besøges.

Jens Møller fra Lions Club, Aalestrup, står for arbejdet med udveksling, og er lige nu ved at undersøge muligheden for at finde en værtsfamilie, som vil modtage en ung kvinde eller mand, som ønsker at komme på udveksling i Danmark til sommer.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!