Julemarked i Fjelsø var igen velbesøgt

En nyindkøbt snekanon sørgede for julevejret i skolegården.

FJELSØ: Fjelsø Friskole tegner sig for en af egnens faste traditioner, når skolen hvert år i november holder julemarked i den store hal. I år var det 41. gang markedet blev holdt.

Allerede i skolegården kom man i den rette julestemning. Her gav aktiviteten med brændte mandler den rette duft af jul. Man kunne gå efter duften og sikre sig en pose. Som altid var der masser af juletræer og julepynt til salg.

Som noget nyt havde støtteforeningen indkøbt en snekanon, så når der ikke kom sne fra himlen, kunne man lige affyre snekanonen for at komme i den rette julestemning.
Indenfor i den store hal var der fyldt godt op med mennesker som hyggede sig ved bordene og ved stande, der bød på et stort udvalg af mange forskellige varer. Også fiskedam, tombola og hyacintlotteriet samlede mange interesserede, som gerne ville have en fin gave med sig hjem.

Midt i salen bugnede bordene af flotte dekorationer, som er et tilløbsstykke når der er marked i Fjelsø. I år var der ekstra mange flotte adventskranse og dekorationer til en fordelagtig pris.

– Vi vil gerne sælge rigtig mange af de flotte juledekorationer, og derfor sætter vi prisen så alle kan være med, siger Majken Andersen fra Fjelsø Friskoles Støtteforening.
Man skulle være hurtig, hvis man ønskede en juledekoration eller adventskrans, som de flittige og dygtige ”Dekorationsdamer” og ”Adventsdamer” også havde fremstillet i år – som de har gjort i alle 41 år.

Der var godt gang i salget ved boderne fra start, og skolens støtteforening sørgede for, at alle gæster kunne holde et lille hvil og købe gløgg, æbleskiver og andre lækkerier.
Salget gik lystigt i de knap tre timer som julemarkedet varede. Elever fra Fjelsø Friskole optrådte med julesangen ”Stjernestøv”, hvorefter Hannah Diget Aamann sang ”Happy Cristmas” med eleverne som kor. Det var rigtig flot og satte stemningen yderligere i vejret med dejlige julesange.

Julegave til eleverne
Julegaven fra støtteforeningen til eleverne var i år tre mooncars til leg i skolegården. Gaven blev overrakt efter elevernes optræden.
Som noget nyt i år var friskolens lokaler åbne, så man kunne gå en tur på skolen og mindes gamle dage, eller se hvad skolen har at byde på.
Fjelsø Friskoles Støtteforening står for det store arbejde med julemarkedet, hvis overskud går til skolen.

– Det var en dejlig dag, som vi glæder os til hvert år. Det er dejligt at så mange vil støtte os, siger Majken Andersen.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!