SF’er i Gedsted ny 2. viceborgmester

Jane Bonnerup fra Gedsted er ny 2. viceborgmester.

GEDSTED: Byrådet i Vesthimmerlands Kommune tog forleden afsked med Theresa Berg Andersen (SF), der havde anmodet om udtræden fra 1. december efter hun er blevet  valgt til folketinget. Stedfortræder for Theresa Berg Andersen i byrådet er social- og sundhedshjælper Anna-Grethe Sperling, Farsø.

Theresa Berg Andersens udtræden af byrådet får især betydning for Jane Bonnerup, Gedsted, som overtager hvervet som 2. viceborgmester i Vesthimmerlands Kommune, men også for Rasmus Vetter, Aalestrup, der overlader sin post som medlem af teknik- og miljøudvalget til hende, formentlig for at tage over som formand for Beskæftigelsesudvalget. Om Rasmus Vetter bliver ny formand for Beskæftigelsesudvalget bliver dog først afgjort på udvalgets kommende møde, fordi det er udvalget der skal konstituere sig med en ny formand.

Theresa Berg Andersens hverv som medlem af kommunens økonomiudvalg overtages af David Rathkjen, Vesterbølle. Anna-Grethe Sperling træder ind i Beskæftigelsesudvalget.
Hvervet som delegeret til Kommunalpolitisk Topmøde overtages af David Rathkjen, og hvervet som stedfortræder for Jane Bonnerup i valgbestyrlsen overtages af Anna-Grethe Sperling.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!