Seniorer ryddede op efter nytår i Aalestrup

Kun lidt hærværk, men meget affald efter en glad aften

AALESTRUP: Som tidligere år var “De Grønne Seniorer” i Aalestrup igen på pletten i byens gader med kost, skovl og trailer Nytårsdag.

Allerede tidlig morgen mødte ni af gruppens seje medlemmer op for at gennemgå byen for affald efter aftenens og nattens udskejelser. Det var et ”træls” job denne nytårsmorgen på grund af regnvejret og fordi  det hele var gennemblødt.

Men med et smil på læben gik de frivillige “grønne” i gang med at slette sporene efter en festlig nytårsaften i Aalestrup.

Da byens borgere havde fået øjne og var på tur rundt i gaderne ved middagstid, var der ikke mange synlige beviser på, at det havde været nytårsaften i Aalestrup.

Men det var der en naturlig forklaring på. “Den grønne gruppe” havde været i aktion.

Holdet og formanden for Aalestrup Handel & Erhverv, Karl W. Carlsen fortæller, at nytårsaften var forløbet nogenlunde fredeligt, og at der ikke havde været meget hærværk – kun en enkelt sprængt postkasse og ”pyntede vinduer”. Dog var der meget affald og mange store brugte batterier blev samlet sammen. 

Der var ikke så meget affald i hovedgaden, men i Borgergade og Vestergade og i de mindre gader var der rigtig meget affald, der skulle samles op, så det var et stort arbejde at få byen rengjort.

– Vi fik fyldt to store trailere, fortæller Poul Knudsen, så det var dejligt, at der kom så mange der gerne ville hjælpe, bl.a. tre nye,  der lige er startet hos ”De Grønne”.

– Det var også en udfordring med regnvejret, som også gjorde de brugte ”batterier” meget våde, så de var svære at samle op.

Som tak for hjælpen bød SuperBrugsen, efter endt arbejde, på morgenkaffe og friskbagt brød.

Det var og er en flot indsats gruppen gør, og initiativet roses meget af borgerne i Aalestrup. “De Grønne Seniorer” stiller gerne talstærkt op når der trænger til at blive gjort rent og ryddet op i byen, også selv om det er en tidlig nytårsmorgen.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!