Rosenparken skal have ny bestyrelse

Forperson i bestyrelsen for Rosenparken, Ulla Skov, håber på nye kræfter i bestyrelsen, men forventer overgang til kommunal styring.

Formand forventer kommunal overtagelse

AALESTRUP: Driften af Den Jydske Rosenpark i Aalestrup risikerer snart at overgå til Vesthimmerlands Kommune.
Medmindre der melder sig minimum fire kandidater til bestyrelsen senest 2. juni, kan det blive en realitet senere på måneden.

Fire af de fem siddende bestyrelsesmedlemmer har meddelt at de trækker sig, når 2. juni holdes generalforsamling. 
Det er en dramatisk udmelding, men ifølge forperson Ulla Skov, uden en dramatisk baggrund. 

– Det ville være nærliggende at tro, at der ligger mere bag, men det gør der ikke. Det er bare tilfældigheder og en kombination af ikke at have så meget tid for to af os, og for de andre to at være gået ind til noget man ikke helt vidste, hvad var, siger Ulla Skov.  

Der bliver ikke smækket med dørene, og hun vil gerne stå til rådighed for eventuelle nye bestyrelsesmedlemmer for at lave en ordentlig overlevering.

Forventer nedlæggelse
Hun tvivler dog på, at det bliver nødvendigt.

– Det har været svært at finde nogen til at påtage sig bestyrelsesarbejdet. Jeg har været med siden 2014, og det bliver sværere og sværere. Aalestrup må gøre op med sig selv, om de vil have en lokal forankret bestyrelse, eller om administrationen af rosenparken skal overgå til teknisk forvaltning. Der er både fordele og ulemper ved det. Hvis man vil sige at rosenparken er for hele Vesthimmerland, kan det være positivt. Så er det de lokale politikere, der skal være vågne, når der lægges budgetter og sikre penge til udvikling af parken, siger Ulla Skov. 

Eneste bestyrelsesmedlem, der ikke har varslet sin aftrædelse, er den kommunale repræsentant, Per Bisgaard (V). 
Om han skal være med til at nedlægge tillidshvervet vil vise sig næste torsdag.
Uanset hvordan ledelsen af rosenparken kommer til at være, mener de afgående, at parken overlades i god stand. 

– Den nye voliere står flot, pergolaen i haven står flot, og når søen bliver oprenset bliver det så flot. Rosenparken er kommet for at blive. Der er totalt renoveret , og  brugt mange mandetimer. Det gør man ikke hvis, man vil lukke parken, selvfølgelig vil der være en park, siger Ulla Skov.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!