Banko! Så er Knaberfesten igang

Der var næsten udsolgt til Knaberbanko i idrætscenteret

KNABERFEST: Hvis nogen har opfattelsen af, at bankospil er en aktivitet på vej ud, så gælder det ikke for Knaber Banko, som blev gennemført i Aalestrup Idrætscenters store hal fredag aften.

Knaber Banko omtales også som årets store gevinst-begivenhed, og længe før spillet gik igang mødte folk op i hallen for at sikre sig spilleplader, finde en plads ved bordene, og tage et kig på alle de gevinster som forretninger, firmaer og foreninger i Aalestrup og omegn havde skænket til spillet.

Traditionen tro var det Knaberparret, i år Anna Laustsen og Michelle Søndergaard Nielsen, der stod for arrangementet. Og det blev en stor succes. Da Knaberdronningen bød velkommen over hallens højttaleranlæg var der kun få spilleplader tilbage. Der havde været tryk på med salget, som var godt organiseret ved borde og med frivillige hjælpere på halgulvet, og der var opstillet  en “hestesko” til præsentation af gevinsterne – et væld af kurve og andre flotte præmier, og med et Poul Spanggaard-maleri og en Mountainbike fra Fri BikeShop som hovedgevinster. Der var samlet set gevinster for tusindvis af kroner, og der blev stille i hallen da numrene blev råbt op. Det var dog kun lige til der var een som sagde banko! Så blev stilheden afløst af en summen i hallen.

Udover almindelig banko blev der også solgt kinesisk lotteri, og der var københavnerspil, grønlænderspil og superspil – det sidste om kontanter.

Spændingen om spillets udfald krævede for nogle af de omkring 400 deltagere en rygepause udenfor hallen. I pausen blev der også serveret kaffe og brød – gratis på grund af et sponsorat fra SuperBrugsen og Guldbageren i Aalestrup.

Det blev en aften med spænding og godt humør for deltagerne, og for Knaberkomitéen blev det økonomisk et indbringende arrangement på grund af den store deltagelse, og fordi præmierne var doneret.

Bankospillet var samtidig den sidste større aktivitet i Knaberparrets regentperiode.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!