Østhallen i Simested udvider med multibane

Bestyrelsen håber at kunne fortsætte udviklingen

SIMESTED: Udendørsarealerne ved Østhallen i Simested har længe været til stor glæde for daglige brugere.

Nu bliver de til endnu større glæde.
Der er nemlig etableret en ny, stor multibane med gummibelægning og kurve til basketball.

– Vi har fået donationer fra LAG, Sparekassen Danmark, Norlys, DIF og DGIs Foreningspulje. Hertil kommer vores egen finansiering. Banen er planlagt og udarbejdet i samarbejde med A-Sport og Aalestrup Idrætsforenings basket afdeling Vesthimmerlands Basket, som har hjemsted i Østhallen, siger hallens kasserer  Henning Als, Simested.

Østhallen har selv lagt 150.000 kr. i det samlede budget på ca. 575.000 kr.

Multibanen supplerer den eksisterende legeplads med redskaber fra den nedlagte Simested Skole.

Et picnic-område med læskur, borde og bænke har også været med til at gøre udendørsarealet tiltrækkende – især ved fester i hallen eller forsamlingshuset.

Nu kan man også spille basket, fodbold, håndbold, hockey og andre sportsgrene på multibanen.

Og Østhallens bestyrelse håber at kunne fortsætte udviklingen i 2023.

– Beboerforeningen for Simested og Omegn arbejder nu på at få etableret et område med aktiviteter og fællesskab for lidt større børn, unge og ældre. Vi har kontakt med tre firmaer, som skal komme med et bud. Der skal være en dobbelt svævebane, klatretårn, større rutsjebane, og gerne en agilitybane (til mennesker og ikke hunde). Vi er i gang med at søge sponsorater, men råder også selv over et beløb. Planerne betyder, at vi får et rigtig godt udemiljø med aktiviteter for hele familien, siger Henning Als.

Multibanen tages i brug for første gang tirsdag, 6. september. Her kan alle være med.Faciliteterne står til rådighed for alle, der har lyst til lidt sport eller lidt udendørs slap-af-tid.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!