Ny butik i Aalestrup er klar 30. september

Marianne Larsen og Allan Bune har travlt med at indrette butikken i Aalestrup.

AALESTRUP: Et længe næret ønske om at udvide butikken i Gedsted er snart ved at være en realitet for ”Hr. og Fru Potteskår”.
Marianne Larsen og Allan Bune åbnede deres unikke forretning i Gedsted for to år siden, og havde fra start en femårsplan, som de nu er i gang med at føre ud i livet: Lørdag, 30. september åbnes dørene for en spændende butik i Vestergade i Aalestrup.
Det bliver med en række unikke varer, der sammen med et bredt udvalg af blomster og planter, som Marianne Larsen vil står for, vil fylde godt op på hylderne. Marianne Larsen er uddannet som blomsterdekoratør.
Butikken i Gedsted har også, udover sine flotte buketter, haft stor succes med specialøl– og vin, og Marianne Larsen og Allan Bune leverer gerne firmagaver, bl. a. gavekurve.
Parret fortæller, at sortimentet fra Gedsted vil blive udvidet betydeligt i Aalestrup, bl. a. med tøj fra Cat&Co, delikatesser fra Noormann og Spice by Spice.
Allan Bune fremstiller keramik, som også er til salg. Han har haft stor succes med keramikcafe i butikken i Gedsted, og der bliver også mulighed for den aktivitet i Aalestrup.

-Vi flytter ind i flotte nyrenoverede lokaler, som passer godt til vores sortiment. Desuden er der et egnet lokale, som kan bruges til kurser og andre aktiviteter, siger Allan Bune.
Lige nu har parret travlt med at indrette butikken, og på et spørgsmå om de når at blive klar til åbningsdagen 30. september, svarer de begge i kor: – Det skal vi!

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!