“Musik for alle” trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

AALESTRUP: Mørke skyer og et par regndråber forhindrede hverken publikum eller musikere i at have en god lørdag eftermiddag med “Musik for alle” i Den Jydske Rosenpark i Aalestrup.

Ni orkestre og grupper, alle med lokal tilknytning, bakkede op om arrangementet, der havde musikforeningen Membranen, Den Jydske Rosenparks bestyrelse og Rosenparkens Pavillon som arrangør. Det hele blev bundet sammen af Per Bisgaard, som var dagens konferencier – og som sammen med en flok af frivillige havde gjort et stort forarbejde for at “Musik for alle” kunne gennemføres.

Der blev spillet og sunget fra tre scener blandt roser og blomsterflor – så publikum fik både en oplevelse for ørene og for øjnene.

Jagthornsorkesteret Blichlej lagde for, og blev afløst af Hvam Spillemændene, som i sidste øjeblik blev forstærket med Tage Asp fra Aalestrup, som også spillede med i et par andre grupper – og som havde sørget for opstilling af højttalere og andet grej, så publikum kunne høre hvad der blev spillet og sunget.

Midt i et stort rosenbed blev der spillet og sunget countrymusik af far og datter, Morten Bech og Amanda, og det tilførte god stemning blandt publikum. Der blev taget over af Rebild spillemænd inden en spisepause og efterfølgende fællessang på den store plæne anført af Mette Dam og Brian Svendsen.

Desuden spillede “Tage og Steen”. Der var sang af “De Vice”, musik og sang af Ejner Noe på guitar og Lars Refsgaard på trompet. Duoen  underholdt også mandag aften ved indgangen til rosenparken.

“Mette og Co” gik på scenen efterfulgt af Darko Popic inden “Musik for alle” blev afsluttet med spisning og hygge i pavillonen.

Formålet med arrangementet var at skabe en god eftermiddag og aften med musik og sang. Det er noget som Aalestrup kan, og med et professionelt touch, selv om både sangere og musikere er beskæftiget i andre erhverv og dyrker deres passion for musik og sang i fritiden.

– Det er dejligt, at vi kan gennemføre et sådant arrangement, og vi håber, at det kan blive en fast tilbagevendende aktivitet i rosenparken, sagde musikeren og teknikeren Tage Asp i en kort pause mellem de forskellige sceneskift.

Publikum var veloplagt og fik en god eftermiddag i selskab med  kendte musiknumre og musikgenre.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!