KFUM-mesterskaber blev holdt i Aalestrup

Stævnet blev afviklet i seks haller, bl. a. Aalestrup Idrætscenters to haller.

AALESTRUP: KFUM-mesterskaberne i håndbold for U19 og seniorspillere er igen blevet afviklet i samarbejde mellem KFUMs Idrætsforbund og Aalestrup Idrætsforening. I år var det 13. gang, at mesterskaberne blev gennemført i Aalestrup.
Det var som sædvanlig Aalestrup Idrætsforenings Støtteforening, der var arrangører, og stod for indkvartering, planlægning og koordinering af kampe, dommere, fest, bespisning og meget mere. Det skete i samarbejde med omkring 100 frivillige, som har en stor del af æren for, at stævnet endnu engang forløb planmæssigt.
Stævnet havde deltagelse af 35 hold fordelt på fem rækker med ca. 400 deltagere i alt – og igen var der en mix-række, denne gang med fem tilmeldte hold.

Mix kampene er en sjov og hyggelig måde, at mødes om til håndbold, hvor niveau og teknik ikke er det vigtigste. Det gælder også om at have det sjovt. For nogle deltagere spiller de kun håndbold, når de mødes til KFUM-mesterskaberne, fortæller koordinator Anne Kjærgaard.
Der var ikke nok tilmeldte i U19, så her blev spillerne blev lagt sammen med C-rækkerne.
Der blev spillet kampe i Aalestrup Idrætscenter, Dronning Ingrid hallerne i Farsø og Sortebakkehallerne i Nørager. Sammenlagt blev der scoret 2310 mål i 71 kampe.
I år blev alle semifinale– og finalekampe afviklet i Aalestrup Idrætscenter om søndagen, hvilket gav god stemning med mange tilskuere.
Vinderne i de enkelte puljer blev:
Herre B: Aalestrup IF.
Herre C: Ikast KFUM.
Dame B: Farsø KFUM.
Dame C: Hasle KFUM.
Mix: KFUM Idrætsforbund.
Et af weekendens højdepunkter var lørdagens aftenfest, som traditionen tro blev afviklet i Aalestrup Idrætscenter. I år var der dækket op til 460 festglade håndboldspillere.
Det Lille Slagteri fra Farsø leverede maden, og Diskotek Venus og DJ Peter Christensen sørgede for musikken. Som afslutning kunne deltagerne indtage en pølse med brød i Knaberpølsevogen.
Aalestrup Idrætsforenings Støtteforening er glade for opbakningen til arrangementet fra deltagere, frivillige, sponsorer, heriblandt AIFs Erhvervsklub, for et godt stævne.

Der har igen været et super samarbejde med Aalestrup Skole, Aalestrup Idrætscenter og ”De grønne Seniorer”, som har holdt udearealerne rene og pæne hele weekenden, siger Anne Kjærgaard.
Aalestrup Idrætsforening gennemfører KFUM-mesterskaberne igen næste år. Det sker i en weekend i april.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!