Kæmpe tilslutning til gymnastikopvisning

AALESTRUP: Idræts Foreningen KVIK sluttede gymnastiksæsonen med en rigtig hyggelig, nærværende og inspirerende opvisning lørdag 25. marts med kæmpe opbakning fra forældre, søskende, bedste- og oldeforældre.

Foreningen har i løbet af vinteren haft fire børnehold og fire voksenhold i gang, og tre af børneholdene valgte at deltage i forårsopvisningen i Østhallen i Simested. 

Derudover viste nogle af basketball spillerne, der træner i Simested, hvordan en del af deres træning foregår. 

Tumlingene fra Hvam åbnede festen. Et forældre/børnehold der også har haft deltagere fra både Aalestrup og Møldrup. Forældrene har været meget engagerede, også til opvisningen hvor redskabsbanen blev ved med at blive udvidet, til der stort set ikke var flere ting at tage af, og børnene elskede det.

Fra Hvilsom deltog Krudtuglerne, en stor flok børnehavebørn, som tydeligvis også godt kan lide redskaber. Flere forældre og bedsteforældre måtte gå med, så alle fik en god oplevelse, det er det en lille opvisning også kan.

Fra Hvam deltog også et hold af børnehavebørn, Krummerne. Børnene var meget koncentrerede og ivrige efter at vise kolbøtter, overslag, salto og at stå på hænder.
Ingrid havde formået at overbevise 11 af hendes damer om, at det var en god idé, at de viste flaget til opvisningen. 

– Vi havde en helt igennem forrygende opvisning. Men hvordan kan man andet, når man bliver bakket op af ikke mindre end 154 betalende, interesserede og engagerede familiemedlemmer og alle de aktive og frivillige, der også er tilstede sådan en dag, siger Karin Holt Jensen fra IF KVIKs gymnastikafdeling.

Del
Vil du læse mere af
Redaktionen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Redaktionen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!