Ny uddeler i SuperBrugsen i Aalestrup

Den afgående uddeler Steffen Michaelsen hilser på den nye uddeler Steen Timm.

AALESTRUP: Der er ny mand på posten som uddeler i SuperBrugsen i Aalestrup. 
Det er Steen Timm, som er ansat pr. 1. april.

Han er 53 år, gift med Signi i 27 år og parret har to piger, Julie på 19 år og Malene på  27 år, som  begge er flyttet hjemmefra. Han bor i Spentrup ved Randers.

Steen Timm blev uddannet som købmand i 1989. Han har været butikschef i Alta og været ansat i Coop koncernen i 16 år, i alle årene Dagli’ Brugsen, sidst var arbejdspladsen Dagli’Brugsen i Klejtrup.

Han fortæller, at fritiden bliver brugt til motion, bl.a. at gå lange ture og cykling, samt være sammen med sin dejlige familie.

– Jeg glæder mig til at starte i SuperBrugsen i Aalestrup og ser frem til at møde vores kunder i forretningen, siger Steen Timm.

Han afløser Steffen Michelsen, der har søgt nye udfordringer og har forladt SuperBrugsen i sidste uge. 

– Vi er utrolig kede af, at Steffen har søgt nye udfordringer. Vi har været rigtig glade for hans indsats i butikken og havde gerne set ham fortsætte det gode arbejde. Vi har dog også fuld forståelse for den store chance og mulighed han har fået fremadrettet og ønsker ham alt det bedste og siger tak for samarbejdet. Vi er glade for at have fundet en meget kompetent afløser i Steen Timm.  Han er meget dygtig, med et rigtig flot cv og en karismatisk udstråling. Vi ser frem til samarbejdet og at se ham i butikken. Vi arrangerer senere en lille event i butikken, hvor kunderne kan møde Steen, siger formand Anders Liltorp på vegne af bestyrelsen.

Han deltager også i SuperBrugsens årsmøde den 13. april i Aalestrup Realskoles kantine, hvor der vil være mulighed for at hilse på ham.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!