Ingen forandringer i brugsen i Aalestrup

Uddeler Steen Timm glæder sig over, at der ikke skal ske store forandringer i SuperBrugsen i Aalestrup.

AALESTRUP: For kort tid siden meldte Coop ud omkring mange ændringer i organisationen. Det sker som led i en spareplan, hvor 54 butikker i hele landet lukkes eller sælges.
19 butikker lukkes, mens 35 butikker er solgt til Salling Group.
SuperBrugsen i Aalestrup berøres ikke af planerne, og vil fortsætte som hidtil.

-Det er supergodt at vi bliver i Aalestrup som SuperBrugsen, siger uddeler Steen Timm.
Han siger, at butikken er i god vækst takket været indbyggerne i byen og oplandet omkring Aalestrup.

Butikken har en god slagterafdeling med slagtermester Martin Borris i spidsen, som leveret et godt udvalg af færdige retter klar til ovn, og et godt udvalg af kød.

-Vi har fokus på, at vores personale gør en god indsats for at kunderne får en god oplevelse, når de kommer i butikken. Og den lokale butik i Aalestrup har en fin omsætning, lyder det fra uddeler Steen Timm.
SuperBrugsen i Aalestrup har plus på omsætningen, og klarer sig godt i forhold til både sidste år og dette års budget.

Nye planer
Der arbejdes med at have en mindre lagerbeholdning, så alle varer i grove træk, kan være ude i butikken. Særligt processerne omkring frugt/grønt og pålæg arbejdes der med for at mindske spild, som stadig udgør et for højt beløb i driften.

I forbindelse med optimeringen af Coops drift er der ekstra fokus på, at budgetter overholdes. Særligt personaleomkostninger skal der holdes øje med, og at der er den mest optimale sammensætning af personalegruppen, lyder det fra uddeleren.
Super Brugsen har planer om at oprette en scan-selv-kasse til efteråret.
Butiksrådet har netop holdt møde og besluttet flere tiltag, f.eks. vil man gentage succesen fra sidste sommer, med en lørdag i august, hvor der er aktiviteter for hele familien.
SuperBrugsens tidligere mangeårige uddeler, Per B. Mortensen, som i en periode har fungeret som vinmand i butikken, fratræder sin stilling til august for at få mere fritid.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!