Hvalpsund færge sejler allerede igen – opdateret 8.30.

Færgen Mary ligger fredag morgen stille på grund af vinden. Sejladsen forventes genoptaget senest kl. 9.

Det varede kun godt halvanden time, inden sejladsen på Hvalpsund – Sundsøre overfarten blev genoptaget efter kraftig vind.

Første afgang fra Hvalpsund var 8.30 og et kvarter senere den første fra Sundsøre.

HVALPSUND: For en time siden blev der målt middelvind på 32 m/s ved Hvalpsund, og sejladsen på Hvalpsund – Sundsøre overfarten blev indstillet.

-Vi havde fået en melding om vindstød på 28 meter i sekundet, men da jeg kom her til morgen, lå den på 32 m/s konstant. Da jeg ville åbne gaten, kunne to hydraulikmotorer ikke klare det, så jeg måtte have en mand ud og hjælpe til, og vi er helt tilsandet af vand fra stranden, siger overfartsleder Lars Bach Jensen.

I opdateringen på facebook oplyser færgeriet, at de forventer at kunne sejle igen omkring kl. otte, men det kan godt blive en time senere.

-Vi kan sagtens sejle ved 25 m/s, men at komme ud til en sidevind på 32 m/s, det går ikke. Nu ser vi lige tiden an, og så regner jeg med, vi kan sejle igen et sted mellem klokken otte og ni, siger Lars Bach Jensen.

Det forventes, at stormen Rolf tiltager i det nordjyske her til morgen og op af formiddagen for så at aftage sent formiddag.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!