Gedsted butik får filial i Aalestrup

Allan Sensbery Bune åbner butik i Aalestrup.

GEDSTED: Da ”Karins Blomster” i Gedsted lukkede for to år siden, startede der kort tid efter en ny blomsterbutik, lidt længere nede af gaden.

Allan Sensbery Bune, som kort forinden var flyttet til Gedsted, havde købt ejendommen og indrettede en spændende butik med blomster, tøj, brugskunst og keramik.

Allerede fra starten blev han og hans kæreste Marianne, rigtig godt modtaget af borgerne i byen som synes, at det er spændende med to iværksættere, der kommer med ny inspiration udefra.

Butikken er blevet meget populær og mange besøger den for at købe blomster og de andre ting der er på hylderne.

Kort efter åbningen blev der startet en keramik cafe i lokalerne, hvor interesserede kunne få et kursus i selv at fremstille keramik. Det har været en stor succes.

I takt med at parret har fået indrettet og fundet ud af, hvilke ting, de skal satse på, kom der også et ønske om at udvide butikken, men pladsen blev lidt trang, så de har set sig om efter muligheder andre steder.

Valgte faldt på Aalestrup, hvor der var gode egnede lokaler og det endte med butikslokaler i Vestergade, hvor der tidligere var ejendomshandel.

-Da vi startede, havde vi en femårs plan, siger Allan Bune, så nu er tiden kommet til, at vi skal videre med det, som vi havde planlagt, skal ske efter de første år.

Vi forventer at have noget af det samme sortiment med til Aalestrup, men der vil også komme nogle nyheder.

Lige nu er parret ved at indrette butikken i Aalestrup og forventer at åbne sidst i september.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!