Forpagtertrio vil gøre lystfiskeri mere populært

Sommerskolens Lystfiskerhold 2023 hos Hvalpsund Put & Take.

VESTHIMMERLAND: Daniel Riber Højmark, Peter Kristensen og Emil Terpager Kristensen har overtaget to fiskeparker i Vesthimmerland, Gunderup Put & Take og Hvalpsund Put & Take.

-Vores mission er at gøre lystfiskeri mere attraktivt for både unge, ældre og dem derimellem. Det gør vi ved at sikre, at alle vores fiskeparker er velholdte, og har flotte faciliteter som pæne toiletter, renseborde, fine sidde- og læområder.
Vi sørger desuden for at opretholde en høj fiskebestand i alle vores søer for at øge fangstchancerne, siger medejer Emil Terpager Kristensen.
Forpagterne har et mål om at gøre søerne så attraktive som mulige for både lokale og turister.

-Vi kommer til at holde forskellige arrangementer, som forhåbentligt kan samle folk på tværs af forskelligheder, forsætter Emil Terpager Kristensen, som ser frem til at hilse på flere lokale rundt om de i alt 30.200 kvadratmeter vandspejl ved Gunderup Put & Take og Hvalpsund Put & Take.

Skaber forandring
Forpagtertrioen har en fælles drøm om at skabe en fiskeoplevelse for gæsterne.

-Vi gør en indsats for at drive fiskesøer med så gode fiskevilkår som muligt, så alle vore gæster får en fiskeoplevelse. Det skal være nemt og bekvemt at fiske. Vi tilbyder derfor forskellige betalingsformer, mulighed for at leje fiskeudstyr, holde store og små arrangementer, og flere af søerne har desuden kaffe- og slikautomater, siger Emil Terpager Kristensen.
Emil Terpager Kristensen, Daniel Riber Højmark og Peter Kristensen er barndomsvenner med vidt forskellige erhvervserfaringer, men til fælles har de en passion for fiskeri.

-Der går hurtigt hverdag i den, og efterhånden som vi blev ældre, blev det til færre øl og fester. Så da chancen for at blive forpagtere af Hadsund Put & Take bød sig, ringede jeg til Daniel og Peter, som heldigvis var med på idéen, forklarer Emil Terpager Kristensen.
I sommeren 2021 overtog trioen Hadsund Put & Take, der oprindelig skulle være et hobbyprojekt for de tre barndomsvenner. Det blev dog hurtigt en “sneboldeffekt”, og nu har de netop åbnet deres fjerde fiskepark – to i Mariagerfjord kommune og to i Vesthimmerlands kommune.
Alle søerne er medlem af Danske Ørredsøer, hvilket anses som et kvalitetsstempel blandt lystfiskere.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!