Fjelsø-pige tredjegenerations student

27 år efter hun selv blev student satte mor huen på sin datter

FJELSØ: Mandag morgen fik Kathrine Frei, Fjelsø, sat studenterhuen på hovedet af sin mor Ester-Helene Frei. Det var en lykkelig mor der, 27 år efter sin egen studentereksamen på Vesthimmerlands Gymnasium i Aars, kunne konstatere, at studenterhuen passede datteren fint.
I 1969 blev Aase Vinther, mor til Ester-Helene Frei, student på Vesthimmerlands Gymnasium. Dermed er Kathrine Frei tredie generation i samme familie, der er blevet student fra Vesthimmerlands Gymnasium.
Kathrine Frei gjorde familien ære og klarede et 10-tal i faget religion til sidste eksamen.

Det er gået som jeg ønskede. Jeg har fået 12, 10 og 7-taller, og gennemsnittet bliver lidt over 10, kommer det smilende fra Kathrine Frei.
Den fine eksamen får dog lov til at ligge og modne lidt, har hun besluttet.

Min plan er at tage et par sabbatår. Derefter bliver det måske universitetet, siger den nybagte student.
Den 19-årige kvinde fra Fjelsø har mange interesser, så mulighederne i livet er mange. Hun vil se dem an stille og roligt.

Del
Vil du læse mere af
Torsten Hansen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Torsten Hansen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!