Festdag i Gedsted da skolen startede igen

Alma og Ritaj viser stolt hinanden de fine blyanter i de nye penalhuse.

GEDSTED: På Gedsted Skole er det en festdag når de mindste elever møder ind. De nye små elever går gennem en flagalle.

-Vi var så heldige, at solen skinnede, da 12 elever i 0. klasse mødte ind kl. 9, siger skoleleder Anne Mette Rasmussen.
Mila og hendes forældre, Alina og Vova Stadnichenko, var de første der gik gennem flagalléen.
Anne Mette Rasmussen fortæller, at Gedsted Skole i år har 77 elever i 1. til 6. klasse, heraf 12 i 0. klasse.
Nye tilbud
Som sædvanlig sker der også noget nyt i det kommende skoleår på Gedsted Skole, som tidligere i år var i fare for nedlæggelse, men fik lov at ”overleve”.

-Vi har nogle nye musiktilbud i år, siger skolelederen. Vi har fået en ny musiklærer fra Kulturskolen tilknyttet, Helene Aaboe. Hun skal stå for kor foreleverne i 3. til 6. klasse og for vores band for elever fra 4. til 6. klasse. Desuden skal hun stå for et helt nyt tilbud for børnehavebørn: Far/mor-barn – Musik, Leg og Bevægelse.

-Vi får også to strygerorkestre i år. Et for eleverne i 2. og 3. klasse og ét for 4. klasse. Det er skolens violinlærer, Lykke Søndergaard Kristensen, der står for dette. Alt er gratis og foregår efter skoletid.
Klublokalet for 4. til 6. klasse er ved at blive istandsat. Klubben får et lille køkken, lidt nyt inventar og et nymalet lokale med bl. a. et krea-hjørne, hyggehjørne, spillekrog til brætspil og Playstation.
Der er klub hver mandag og torsdag efter skole. Det er pædagogerne Kasper og Izzy fra Børnehuset Sangfuglen, der står for dette, oplyser Anne Mette Rasmussen.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!