Fest i Aalestrups gader er blevet en tradition

Mange menensker nød en dejlig aften på Torvet i Aalestrup med varme pølser og koldt fadøl.

AALESTRUP: Alt var ved det gamle onsdag aften til Knaberfesten i Aalestrup.
For en enkelt aften var festen flyttet til Store Torv. Der var uddeling af gavekort for 10.000 kr. til byens butikker, grillmad og kolde fadøl, Knaberløb, og et sambaoptog arrangeret af ”Tilbuddene i Aalestrup” og ”Globen”. Til at krydre det hele var også den lokale duo “Jette & Heine” med musik på torvet.

Der var fyldt godt op på torvet, og det var svært at finde en plads til at spise sin mad. Der var et fantastisk vejr, og mange havde valgt at deltage i festlighederne i midtbyen på denne dejlige, om end lidt blæsende aften.
En gammel tradition er blevet bevaret. Aalestrup Handel & Erhverv uddeler for 10.000 kr. gavekort til byens butikker. Det er gennem årene gjort på mange forskellige måder. I år blev gule nummererede bolde sendt ud med en tennisketsjer af Knaberparret Jørgen Østergaard og Jasmin Vinther, og så kunne de mindre heldige få indløst deres nitte med en trøstepræmie, mens andre kunne glæde sig til at besøge byens butikker med et gavekort til indkøb.

Et grillhold på otte personer havde nok at gøre med at tilberede mad til alle de sultne gæster. Ølvognen var naturligvis også på plads til tørstige sjæle.
På torvet var der hele aftenen en god stemning, og den blev ikke mindre, da der i det fjerne kunne høres smittende sambatoner. Personale og beboere på institutionerne “Aalestrup Tilbuddene” og “Globen”, var på vej med et forrygende flot sambaoptog. De havde anvendt et royalt tema, så der var masser af konger, dronninger, prinser og prinsesser og nogle fine gardere kunne spottes i optoget. Kongeskibet Dannebrog fuldendte det kongelige optog.
Sambaoptoget sluttede på pladsen foran Knaberscenen, hvor der blev sunget og danset for og med publikum. Der var på det nærmeste sort af mennesker, der gerne ville opleve det flotte scenarie til de smittende toner.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!