En Knaberrevy i år med fuld besætning

Der har været mange sjove numre og udklædninger til Knaberrevyen gennem årene. Her er det Mette Rold og Claus Laursen i en sketch om blomster og bier. (Arkivfoto)

AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen i Aalestrup har et rigtig godt hold, som gerne stiller op for at være med til at give borgerne i byen, og efterhånden også et stort publikum fra et større område, en festlig oplevelse på Knaberscenen.
Nu er det så tid til den årlige Knaberrevy og et hold på 10 aktører, et fem mands orkester, lys og lydfolk, samt et stort hold hjælpere, er godt i gang med at samle trådene til en festlig og munter kavalkade om stort og småt.
Det er et af de største hold der endnu har været på scenen til en revy.
Allerede onsdag, 10. maj går det løs og der bliver spillet revy også torsdag, 11. og fredag, 12. maj.
Alle aktører, og ikke mindst tekstforfatterne og instruktør Lisa Bjørn, har lige nu travlt med at få det hele på plads til premieren. Men fra hele holdet lyder, at der bliver arbejdet på igen at få en forrygende revy med gode tekster. Der bliver muntre sketches, monologer med lidt bidsk ironi og alt, hvad der hører sig til i en lokal revy.
Lige præcis, hvad der skal røres ved og hvem der skal “udleveres”, på en god måde i år, må man vente med at få kendskab til.
Som sædvanlig er det Lisa Bjørn der instruerer de muntre løjer, og ved hendes side står hendes trofaste assistent, Vita Asp, som har styr på det hele, lige fra rekvisitter til kaffebrygning under prøverne.
Forfattere til løjerne er også gamle kendinge, der tænker tekster til revyen gennem hele året, nemlig Ejner Noe, Vagn Reitz, Trine Nielsen, Poul Hjul Andersen, Janne Worm samt instruktøren Lisa Bjørn. Alle har en finger på pulsen og opsnapper når der sker noget sjovt – eller alvorligt – i Aalestrup og omegn.

Det skal da med i revyen, er deres kommentar, når der sker noget, der kan omsættes til en munter tekst. Revyforfatterne har adskillige gange stukket hovederne sammen i den seneste tid for at få en god og alsidig revy, der helst også skal gøre noget godt ved lattermusklerne.
Så publikum kan vente sig et par sjove timer på Knaberscenen når årets revy har premiere på næste onsdag, 10. maj.
Som noget nyt i år kan man, inden forestillingen om torsdagen, indtage en lækker buffet i Rosenparken. Det er Galleri Aalestrup og Poul Spanggaard, der står for dette arrangement.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!