Brandmand i Aalestrup hædret for god indsats

"Årets brandmand 2022" Emil Myrup Langgaard flankeret af to fra "Brandøksen"s bestyrelse, Rolf Gamborg (til venstre) og Simon Bleser Jensen (til højre).

“Årets Brandmand 2022” blev Emil Myrup Langgaard

AALESTRUP: Lørdag var der traditionen tro nytårssamling på Falck-stationen i Aalestrup.

Det er den dag nuværende og tidligere brandmænd ser frem til et par hyggelige timer, og hvor brandstationslederen giver information om aktiviteterne i det forløbne år. Desuden skal der ved arrangementet kåres en kollega, som hædres med titlen ”Årets Brandmand”.

Det er kollegerne i ”Brandøksen”, som er en klub for aktive brandmænd på stationen, der indstiller og vælger den person, som de mener fortjener at blive hædret for en særlig god og uselvisk indsats gennem året.

Formanden for ”Brandøksen”, Simon Bleser Jensen, overrakte plaketten med alle de tidligere modtagers navne til Emil Myrup Langgaard, og et diplom som bevis på æren. Plaketten er kun til låns i et år. I 2024 går den videre til  næste modtager.

Kollegerne havde indstillet Emil Myrup Langgaard med følgende motivation, som formanden læste op:

– Du har et flot fremmøde og er altid hurtigt fremme, især i fritiden, for du er jo flyttet tæt på stationen.

– Du arbejder også i byen og har mulighed for at træde til i dagtimerne, hvilket vi værdsætter meget her på stationen. Derfor lagde det også i kortene, at du skulle være holdleder, som du snart har færdiggjort uddannelsen til i Tinglev. Vi glæder os meget til at få dig tilbage, med al din viden, og et frisk pust her til dagligdagen. 

– Du er altid behjælpelig med brandvagter og vedligeholdelsesdage på stationen uanset opgavens art og omfang, som vi alle har gavn af.

– Men en varm sommerdag med branddaskeren kan også tage pusten fra en ung mand som dig!

Emil Myrup Langgaard har deltaget i Knaberfestens optog med efterfølgende opvisning af Falck.

Vi ser frem til endnu et år med dig som brandkollega, sluttede Simon Bleser Jensen.

Del
Vil du læse mere af
Redaktionen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Redaktionen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!