Aalestrup: Flot årsregnskab fra fonden bag lægehus

Formanden for fonden Aalestrup Læge- og Sundhedshus, Per Bisgaard.

Bestyrelsen vil undersøge mulighed for udvidelse

AALESTRUP: Bestyrelsen for fonden Aalestrup Læge- og Sundhedshus kunne forleden, med stor glæde, godkende årsregnskabet for 2023.

– Lokalerne på Testrupvej er udlejede, og der er god gang i alle lejemål, fortæller formanden for fonden, Per Bisgaard.

Lægehuset har besat alle tre ydernumre, og der er nu flere borgere tilknyttet klinikken end nogensinde tidligere. Flere end 10 ansatte har deres daglige arbejde i lægehuset.

– De øvrige indlejere, Aalestrup Fysioterapi, Tandlægecentret og Aalestrup Optik, er også meget tilfredse med deres nye placering i bybilledet og udtrykker stor tilfredshed med deres omsætning.

På årsregnskabsmødet blev der diskuteret fremtidige udviklingsmuligheder for området, og bestyrelsen vil bl. a. rette henvendelse til Vesthimmerlands Kommune for at diskutere en udvidelse af lægehuset med lokaler til sårklinik, jordemoderkonsultation og andre formål. 

Bestyrelsen fortsætter uændret med Per Bisgaard som formand for fonden, Pia Knudsen, kasserer, Charlotte Weirsøe, Tom Berntsen og Carsten Maltesen.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!