10 foreninger har nu fået Knaberfest-penge

10 foreninger har nu fået Knaberfest-penge.

AALESTRUP: Knaberfesten 2023 var en stor succes med godt vejr til de forskellige arrangementer og et stort publikum, var medvirkende til at skabe et stort overskud.

Det var med spænding at Knaberkomiteen, på det seneste møde, var blevet lovet,  at revisor Lars Jensen skulle fremlægge regnskabet. Mange havde nok forventet et pænt overskud, men tallet landede på knap 200.000 og  var atter en  ny rekord.

Ifølge vedtægterne skal overskuddet gå til ungdomsarbejde indenfor ungdomsforeninger, sport og spejderliv i Aalestrup og omegn. Komiteen for Knaberfesten står for fordelingen efter at foreningerne har indsendt ansøgning til Knaberregenten.

For at komme i betragtning skal foreningen have deltaget i Knaberoptoget. Komiteen skeler også til, om foreningen har bidraget til afvikling af Knaberfesten og hvordan medlemssammensætningen er.

Tirsdag eftermiddag kunne Knaberparret, Jørgen Østergaard og Jasmin Winther i Sparekassen Danmarks lokaler i Aalestrup, byde velkommen til repræsentanter for de foreninger, der var udvalgt til at modtage donationer i år.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!