Syv nye lejeboliger er snart klar i Aalestrup

Der er åbent hus i boligerne ved Borgergade i morgen torsdag

AALESTRUP: Syv nye lejeboliger er snart klar til indflytning i Aalestrup. Det er Aars Boligforening, der bygger og lejer ud, og i morgen torsdag, 27. oktober holdes åbent hus om eftermiddagen, hvor alle som har lyst kan kigge indenfor og se forholdene.

Der er tale om energioptimerede rækkehuse – tre værelses boliger på mellem 80 og 93 kvm. opført i lyse, moderne materialer på adressen Borgergade 35 B. Der er carport, skur og terrasse til hver bolig.

Boligerne er opført på arealet, som tidligere rummede den navnkundige Sidelmann Jakobsens Møbelfabrik, og hvor den prægtige direktørbolig fra dengang er bevaret på et stykke af grunden helt ud mod Borgergade.

De syv nye lejeboliger er klar til indflytning 1. december. Aars Boligforening har stor udlejningsaktivitet i Aalestrup og forventer, at der også vil blive rift om de nye rækkehuse.
Boligerne ligger i den østlige del af Aalestrup by og har derfor nem adgang til den centrale del af byen, hvor der er gode indkøbsmuligheder, vuggestue, børnehaver, skoler, efterskole og et rigt foreningsliv for borgere i alle aldre.Fra de nye boliger er der også hurtig adgang til Hovedvej 13 og landevejen til Hobro, hvor man har nem adgang til motorvejen via Hobro Nord.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!