Måske fjernvarme fra Gedsted til Vesterbølle

Men der skal være en passende tilslutning

VESTERBØLLE: Gedsted Varmeværk har fået en henvendelse fra Vesterbølle Efterskole og har igangsat en undersøgelse af muligheden for at få  fjernvarmeforsyning til byen.

Det essentielle er dog at tilslutningen/interessen for at få fjernvarme skal være af en vis størrelse, hvis et fjernvarmeprojekt skal blive virkeligt og hvile i sig selv med en god økonomi.

Bestyrelsen for Gedsted Varmeværk indkaldte derfor borgerne i  Vesterbølle til et informationsmøde for at få en dialog om, hvad fjernvarme er. Derefter ville der være mulighed for at få regnet på, hvad det koster at få fjernvarme i ens egen bolig.

Borgermødet blev  holdt 16. januar på Vesterbølle Efterskole med repræsentanter fra Gedsted Varmeværk.

På mødet blev der vist et budget for projektet, og borgerne kunne få beregnet hvad det kostede for hver husstand at få fjernvarme.

Fra Gedsted Fjernvarme deltog driftsleder Tommi Østergaard og bestyrelsesformand Per Ibsen.

– Der var stor interesse for at få fjernvarme til Vesterbølle, og på Gedsted Varmeværks internetside har man siden mødet kunnet gå ind og få beregnet prisen for tilslutning og tilkendegive sin interesse, siger formand Per Ibsen.

Man kan også ringe til Gedsted Varmeværk, hvis man ikke er så skarp på sin computer. Så kommer varmeværket gerne på besøg og giver et tilbud. Sidste frist for tilkendegivelse af interessen er 1. marts.

Gedsted Varmeværk forsyner i dag omkring 450 boliger og virksomheder i Gedsted.

Varmen produceres på en kombination af lokalt produceret biogas, og på et flis-kedelanlæg som blev opført i 2016.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!