Konfirmander i Testrup mødtes 60 år senere

De seks jubilarer der var mødt frem til jubilæet: Henning Ettrup, Aalestrup, Lillian Myrhøj Sørensen(Lassen), Skringstrup, Stine Gundersen (Nielsen), Holstebro, Jytte Olesen (Kristensen), Aalestrup, Kirsten Hansen (Kristensen), Møldrup og Martin Brorson, Büggeryd, Sverige.

TESTRUP: 3. maj 1964 blev 11 unge konfirmeret i Testrup Kirke.
Der er gået 60 år siden og det mente jubilarerne skulle fejres. Så på datoen, fredag, 3. maj 2024 mødtes seks af konfirmanderne fra dengang til en fejring af dagen.
Midt på dagen havde de sat hinanden stævne i Testrup Kirke, hvor de mindedes konfirmationen, og da kirkens vikarorganist, Birthe Theilgaard, tilfældigvis var i kirken for at øve, blev der også lejlighed til at høre kirkens orgel til ledsagelse af en salme.
Også “Den gamle Skole” i Testrup fik et besøg, og mange minder dukkede op, da de seks tidligere elever fik studeret gamle elevbilleder, der stadig hænger på skolens vægge.
En lang frokost med megen snak og hygge lagde en af jubilarerne, Henning Ettrup, hus til inden man sagde farvel til hinanden efter en lang og dejlig minderig dag.

De seks jubilarer der var mødt frem til jubilæet: Henning Ettrup, Aalestrup, Lillian Myrhøj Sørensen (Lassen), Skringstrup, Stine Gundersen (Nielsen), Holstebro, Jytte Olesen (Kristensen), Aalestrup, Kirsten Hansen (Kristensen), Møldrup og Martin Brorson, Büggeryd, Sverige.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!