Huen blev kastet på HEG

De blå og sorte huer blev slevfølgelig kastet i luften, da HEG studenterne fejrede dimissionen.

VESTHIMMERLAND: De blå og sorte huer blev kastet højt op i luften, da studenterne på HEG, Himmerlands Erhvervs Gymnasium, fredag formiddag fejrede deres dimission. De flyvende huer var kulminationen på halvanden times festlig fejring af eleverne fra 3abc og 3 myxkt.
Ud over uddelingen af eksamensbeviser så byder dimissionen også en længere række af legater og andre anerkendelser. Særligt to elever fik derfor lov til at komme på scenen flere gange for at blive hædret.
Mathilde Frederikke Mikkelsen modtog et legat fra Dansk Byggeri Himmerland, som den elev der har udvist særlig engagement og evner inden for faget teknik, byggeri og energi.
Hun måtte på scenen endnu en gang som den HTX elev med det højeste gennemsnit. Det udløste et legat fra Erhverv Væksthimmerland. Hun delte scenen med Malthe Elbæk Rasmussen, da de sammen holdt elevtalen for HTX-studenterne, og så var hun selvfølgelig oppe for at få sit eksamensbevis.
Lige så flittigt på scenen var Karl Näsfors. Han modtog Turbovexs legat som den elev der har udvist særligt engagement og evner inden for faget “Innovation”. Han præsterede også at have det højeste gennemsnit på HHX, derfor modtog han også et legat fra Erhverv Væksthimmerland, og så var han udvalgt til at holde elevtalen for HHX.
Gabriela Serles modtog et legat fra Sparekassen Danmark for at være den gode kammerat, hun modtog også en af skolens nye anerkendelser, som en elev med stor betydning for skolen.
Flere modtog legater og anerkendelser og der var naturligvis klapsalver til alle.
Alle studenterne blev mødt med en afskedstale fra afdelingsrektor Gert Andersen, HEG.

Tillykke med studenterhuerne. Det lykkedes. Nu er det væsentlige, hvad skal vi nu?, indledte Gert Andersen. Der tales meget om kriser, sagde Gert Andersen og remsede en lang række krisenavne op. Verden lyder ikke som et sted, man vil hen. Men måske skal vi ikke kalde det kriser, vi kan bruge ordet udfordringer, foreslog han. Men alle generationer har stået med udfordringer, så hop ombord. I er på vej ud i mulighedernes verden, understregede Gert Andersen. Med de ord blev studenterne sendt glade afsted.

Del
Vil du læse mere af
Torsten Hansen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Torsten Hansen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!