Folk i Møldrup har savnet at feste

Både den afgående formand Jonas Hjort Nielsen og den kommende formand Annebeth Nielsen er godt tilfreds med årets Revlingefest i Møldrup.

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

MØLDRUP: Corona tvang Revlingefesten til at nøjes med en slags havefest sidste år. Men i år tog byen revanche. Der kom mange og de havde det sjovt.

– Det er gået over al forventning, fastslår formand for Revlingefesten komite Jonas Hjort Nielsen.

Han var et stort smil og det blev bakket op af Annebeth Nielsen, der også glædede sig over, at folk var mødt talstærkt frem til Revlingefesten. Hun overtager nu formandsposten og skal så forrest til næste års Revlingefest.

Blandt de mange aktiviteter glædede de to sig over et vellykket traktortræk – med mange gæster og mange deltagere.

Det var på forhånd lidt spændende, fordi traktortrækket også var påvirket af, at man i 2019 valgte at tage søndagen væk som festdag. Det betød at optoget forsvandt helt, og traktortrækket blev flyttet til fredag aften. Men det var måske i virkeligheden den bedste placering, fordi der kom rigtig mange.

– Vi er nu klar til næste års træk, og vi forbereder os på noget større, siger Annebeth Nielsen.

Både til traktortrækket og til flere af de andre aktiviteter har komiteen kunne mærke, at folk har savnet at komme til fest.

– Vi har kunnet mærke, at pengene har brændt i lommerne hos mange. Selv om der har været lidt færre de første dage, så har de brugt penge og været festklare, siger Jonas Hjort Nielsen.

Nu begynder regnskabsfolkene og tælle op. Der håbes og forventes et overskud. Det vil komme Møldrups foreninger til gode.

– Revlingefesten må ikke gemme pengene. Hele overskuddet bliver delt ud til byens foreninger, forsikrer Jonas Hjort Nielsen.

– Det er rigtigt. Når vi melder ud, at foreningerne kan søge, så har de 14 dage til at gøre det, uddyber Annebeth Nielsen.
Uanset hvor stort eller lille overskuddet bliver, så bliver det aldrig fortalt, understreger både den afgående og kommende formand.

Del
Vil du læse mere af
Torsten Hansen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Torsten Hansen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Udfyld denne elektroniske formular til Nordjyske Distribution, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup områdetklik her!

Du er også velkommen til at kontakte dem på reklamation@dnmh.dk eller ringe til deres kundeservice på tlf. 99 35 34 50 i dette tidsrum fredag kl. 8.00-14.00 og mandag kl. 9.00-12.00.
Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!