Indlagt med traume skader efter ulykke i Aalestrup

En af de to motorcykler der var involveret i et voldsomt uheld i Aalestrup torsdag aften. Foto: Anders Farcinsen.

Opdateret 11:08

Der går rygter om tilstanden på de forulykkede. Politiet oplyser 11.05, at status på begge er, at de fortsat er indlagte på Aalborg og Viborg sygehuse – der gives ikke yderligere oplysninger.

AALESTRUP: To unge mænd blev indlagt på traumecenteret på Aalborg Sygehus efter et voldsomt uheld på Borgergade i Aalestrup torsdag aften.
En tredje mand, der var passager, skal være sluppet med skader på hånden ifølge politiet og øjenvidner.
De to indlagte er en 27 årig mand fra Østerbølle og en 22 årig mand fra Simested.
Den 27 årige blev fløjet til sygehuset med lægehelikopter med blødende sår i baghovedet.
Den 22 årige stak af fra ulykkesstedet men blev fundet af politiet på faderens adresse, og blev med blødende sår i ansigtet kørt med ambulance til traumecenteret.
Politiet kunne ikke oplyse tilstandne på de to førere af motorcyklerne fredag formiddag.

-De var formentligt påvirkede af alkohol eller stoffer, og de kørte hasarderet, men vi har ikke vidner til selve ulykken. Den ene motorcykel lå på vejen og den anden på fortovet, siger politiassistent Monica Olsen.

Den 22 åriges nummerplader var i øvrigt håndlavede og derfor ulovlige, omend det af motorregistret fremstår som en både forsikret og registreret Honda årgang 1992.

Begge er i forvejen kendt af politiet. Den 27 årige så sent som i forbindelse med vanvidskørsel og ulykke i Gl. Hvam i august, hvor han var en af tre personer i, der stak af fra en personbil. Det lykkedes ikke politiet af fastslå, hvem der førte bilen, og den 27 årige slap for tiltale i den omgang men er fortsat mistænkt i sagen.

Efterlod blodspor


Anders Farcinsen bor på Borgergade, og ulykken skete lige ud for han hus.

-Hele huset rystede. Vi kunne høre dem gasse op på lang afstand. Der var nok fire gearskift inden ulykken, så de har været over 100 km/t i en 30 km/t zone. Jeg tror de kørte ind i hinanden, for jeg så ikke nogle biler eller andet, der var skader på, fortæller Anders Farcinsen.


Mellem de borgere, der kom ud på gaden for i første omgang at hjælpe, blev der talt om ulykken og hvem, der var involveret i dem.
De to motorcykler havde kørt i området omkring Aalestrup og Gedsted i en længere periode, og de var blevet anmeldt til politiet mindst to gange, inden uheldet skete.

-En nabo spurgte ham, der stak af, om han ikke lige skulle sidde ned. Meget påvirket sagde han bare: “Det skal du fandme ikke blande dig i”, inden han stak af. Der var olie overalt og lå plastik på vejen og fortovet. Heldigvis var der hurtigt folk ude for at hjælpe, og så er det klart, man ikke kan lade være med at snakke om det. Ham, der var passager, snakkede vi også lidt med. Han slap vist med en skade på en lillefinger, han har været så heldig, for ingen af dem havde styrthjelm på, og de to motorcykler var ret smadrede, siger Anders Farcinsen.

Samme nabo fortæller, at den 22 årige efterlod et spor af blodpletter på husets mure, hvor han havde støttet sig under flugten, og den ene sko blev tabt i en anden nabos baghave.

Del
Vil du læse mere af
Ture Damtoft
Se alle artikler
Kommentér

Kommentar
Vil du læse mere af Ture Damtoft

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Send en mail til Nordjyske Distribution på reklamation@dnmh.dk, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup området.

Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!