Fortæller i Hvam om “at rejse sig igen”

Niels Nymann Højlund - fortæller i Hvam torsdag, 10. oktober.

HVAM: Kun to overlevede, da Niels Nymann Højlund sammen med fem venner tog på tur til Norge i 2010. Hændelsen er emne for et foredrag i Hvam torsdag, 10. oktober.

Under en fisketur gik det galt med bådens motor, og båden tog vand ind. En bølge skyllede ind over båden, og den kæntrede.

De seks venner kæmpede i vandet i timevis, og da hjælpen endelig nåede frem, var kun Niels Nymann Højlund og én anden stadig i live.

– Vandet var 16 grader. Mågerne skreg over os, og vi råbte og skreg til hinanden og ham, siger Niels Nymann Højlund om den dag for nu 14 år siden.

Niels Nymann Højlund vil fortælle og synge om levende og døde ved mødet i Hvam Sognehus. Han fortæller bl. a. om at lære angstens ansigt at kende, komme til accept af egen lidenhed, og om hvordan man rejser sig igen.

– Jeg er blevet opfordret til at booke foredraget fra en, jeg kender, som har oplevet det. Tilhørerne var meget optaget, og man kunne høre en knappenål falde til jorden. Det må være et tegn på, at Niels Nymann Højlund fanger publikum. Jeg tror, at han fortæller noget om at komme videre efter sådan en voldsom hændelse, og det kan vi alle have brug for, siger formanden for Hvam Menighedsråd, Hanne Jensen.

Del
Vil du læse mere af
Redaktionen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Redaktionen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Send en mail til Nordjyske Distribution på reklamation@dnmh.dk, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup området.

Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!