15 nye rækkehuse er nu klar til indflytning

Jytte og Vagn Olesen på den dejlige terrasse foran huset i Vestergade i Aalestrup.

Jakobi Ejendomme har leveret boliger til tiden i Aalestrup

AALESTRUP: Først på året blev der sat gang i et stort boligbyggeri midt i Aalestrup.
Manden bag byggeriet er Jakob Sønderstrup Røge, indehaver af byggefirmaet Jakobi Ejendomme, der har adresse i Aalborg.
Firmaet blev etableret i 2016 og derefter er det gået stærkt. Jakob Røge har en vision om, at bygge moderne og komfortable rækkehuse i høj kvalitet.
For godt et år siden fik Jakob Røge øje på Aalestrup og en stor grund med en god beliggenhed, som passede fint til de boligtyper, som han tidligere havde opført andre steder. Og ikke mindst er beliggenheden tæt på skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Han mente at der her var mulighed for at gå i gang med et byggeprojekt.
På grunden i Vestergade har der tidligere været en Rema 1000-butik og det var nødvendigt at købe nabohuset for at få plads nok til at realisere projektet.
Planen var, at der skulle bygges 15 rækkehuse, som skulle stå klar til indflytning 1. september i år.
Arbejdet gik i gang og hurtig skød de 15 boliger på henholdsvis 85 kvm. og 95 kvm. i vejret. Mange Aalestrup-borgere har fulgt projektet med spænding, og efterhånden blev der rift om boligerne.
– Faktisk er alle 15 boliger blevet lejet ud, og der er flere på venteliste til en bolig, siger Jakob Røge.
Planen var at området skulle stå færdig til indflytning 1. september. Planen blev overholdt, og de første lejere er flyttet ind.
– Mit motto er, at de boliger som jeg står for, er nogle som jeg selv gerne vil bo i, siger Jakob Røge, der lægger stor vægt på design og funktionalitet, så boligerne ikke kun er moderne og æstetisk tiltalende, men også er energieffektive.
De 15 boliger er rækkehuse på 85 kvm. og 95 kvm., fordelt i tre bygninger. Det er lejeboliger, og der er carport og skur til hver bolig.
Der er stor opmærksomhed omkring byggeriet.
– Allerede da vi satte skiltet op på byggepladsen kom der mange henvendelser, så det lovede godt, siger Jakob Røge.
De nye lejligheder er ikke kun tiltænkt som seniorboliger, selv om det selvfølgelig er meget relevant. Jakob Røge håber, at det bliver et område med såvel unge som ældre. De fleste vil gerne bo et sted, hvor der er liv og samvær.

Er flyttet ind
To, der allerede er flyttet ind i et af husene på 95 kvm, er Jytte og Vagn Olesen, Aalestrup. De besluttede at sælge deres store hus på Dalvangen og finde noget mindre. Valget faldt på de nye rækkehuse ved Vestergade.
Parret fik hurtigt solgt deres hus, og flyttede ind for ca. en måned siden.
– Det er en dejligt bolig, siger Jytte og Vagn Olesen. Pladsen er godt udnyttet, udover stue/køkken og badeværelse, er der tre værelser, og vi er især glade for de gode terrasser, som giver mulighed for et godt udeliv i sommerhalvåret.
– Vi kommer fra et stort hus, så der har været udfordringer i, at skulle skille sig af med mange møbler o.s.v, men vi glæder os til at få en dagligdag sammen med andre beboere, som også er ved at flytte ind, siger Jytte og Vagn Olesen.
Parret har dog et ønske:
– Alle omtaler stedet som Rema-grunden, og det er vi lidt trætte af, og håber, at der er nogen, som kan finde et andet navn til det dejlige sted her. Det fortjener det, siger de.

Del
Vil du læse mere af
Hanne Monrad
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Hanne Monrad

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Send en mail til Nordjyske Distribution på reklamation@dnmh.dk, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup området.

Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!