Aalestrup-kvinde blev tildelt årets frivilligpris

Ingelise Nielsen.

Ingelise Nielsen blev indstillet til prisen to gange

AALESTRUP: Ingelise Nielsen, Aalestrup, blev årets modtager af Vesthimmerlands Kommunes Frivilligpris. Frivilligrådet havde i år modtaget 19 indstillinger til prisen – Ingelise Nielsen blev indstillet to gange – og blev tildelt prisen ved et arrangement i Farsø i sidste uge.

Frivilligprisen tildeles en person eller en gruppe af personer, som har ydet en særlig indsats i det frivillige sociale arbejde i Vesthimmerlands Kommune.

Der var indstillet personer og grupper fra hele Vesthimmerland, men det var Ingelise Nielsen, der løb med prisen, der består af en gavecheck på 5000 kr., et diplom og en buket blomster.

Ingelise Nielsen er formand for Aalestrup Seniorer, kasserer i Senioridræt Aalestrup og medlem af Ældrerådet i Vesthimmerlands Kommune.

I indstillingen blev det fremhævet, at hun ikke nøjes med at have styr på foreningens pengesager som regnskab, kontingentbetaling, betaling af regninger og indkøb af rekvisitter.

Hun yder også en indsats med rekruttering af instruktører og pleje af disse, og ikke mindst kræser hun for medlemmerne med kaffe og nybagt kage ved passende lejligheder.

Udover arbejdet som bestyrelsesmedlem yder Ingelise Nielsen en stor frivillig indsats i Aalestrup og er altid klar, når der skal gøres noget ekstra.

Del
Vil du læse mere af
Thorkil Christensen
Se alle artikler
Kommentér

Vil du læse mere af Thorkil Christensen

HAR DU IKKE MODTAGET VESTHIMMERLANDS AVIS?

Udfyld denne elektroniske formular til Budnet, hvis du bor i Aalestrup by eller syd for Aalestrupklik her!

Du er også velkommen til at kontakte deres kundeservice på tlf. 99 12 83 31 i dette tidsrum mandag-torsdag kl. 8.00-14.00 og fredag kl. 8.00-12.00.

Send en mail til Nordjyske Distribution på reklamation@dnmh.dk, hvis du bor nord for Aalestrup eller i Klejtrup området.

Husk at budene tilknyttet Nordjyske Distribution omdeler aviserne frem til torsdag kl. 19.00!